Drengen der voksede for meget
I Horbelev blev der født en dreng på størrelse med et fuglefrø. Det synes hans forældre er super duper. For det er så dejligt nemt at have den lille med i lommen, når mor og far skal til tango og den slags. Men lykken er kort, for drengen vokser mere end almindeligt, og det er noget rod. Snart fylder han alt for meget i farens lomme, i skolen og derhjemme. Der er simpelthen ikke plads i verden til en dreng som drengen. Og hvor skal vildtvoksende drenge så gå hen?

Drengen der voksede for meget er en illustreret fortælling for de større billedbogsbørn. Historien kredser om emner som omsorgssvigt og pladsmangel i forhold til børn, som fylder for meget og ikke passer ind. Selv om det er en alvorlig historie, er der masser af humor og poesi i både tekst og illustration.

Læs anmeldelser

Chokoladehunden
Hvorfor er det lige katte, der skal have det allerbedste? Hunden Tellus synes, at det er noget af en misforståelse. For dagen lang pakker han Verdens bedste katteguf til de forkælede katte, mens han selv må nøjes med hundeæde.
Tellus drømmer om et andet liv, og en dag stikker han af. I nabobyen Kattrup er det svært at være et gadekryds blandt krukkede præmiekatte, men så kommer Tellus i lære – hos en chokolademester. Endelig kan han udfolde sine talenter, og snart bliver Tellus kendt som Chokoladehunden. Tellus bader i kakao og berømmelse, og han burde være tilfreds. Men noget er helt galt...

Læs anmeldelser